Fysiotherapie aan huis in omgeving Heerhugowaard

Bij Fysio- en Manuele therapiepraktijk Zuyd in Heerhugowaard vindt u meerdere specialisaties onder een dak. Onze fysiotherapeuten zijn bekwaam in de algemene fysiotherapie en werken in specialistische velden nauw met elkaar samen. Zo geven wij de meest effectieve behandeling voor uw klachten. Daarnaast leveren wij indien noodzakelijk ook fysiotherapie aan huis. Op deze manier zijn we altijd voor iedereen beschikbaar.

Hoe werkt

Fysiotherapie?

Onze fysiotherapie bestaat uit 3 onderdelen: de diagnose, het behandelplan en de behandeling zelf. De diagnose is vaak al tijdens de intake te stellen. Tijdens de eerste afspraak/intake wordt er meestal direct ook een behandeling gegeven. Soms is er wat extra onderzoek nodig om de juiste diagnose te bepalen. Op basis van de resultaten stellen we dan een behandelplan op. Het behandelplan bestaat meestal uit 4 tot 10 sessies en wordt gecombineerd met oefeningen voor thuis. Hierna voeren we de behandeling uit en evalueren we de vorderingen elke sessie opnieuw. 

 

Fysio-Heerhugowaard-005

Na de behandeling

Zijn de klachten verdwenen? Dan is het meestal verstandig om de spieren rondom het zwakke punt te blijven trainen. Dit voorkomt dat het probleem terugkomt. Het kan zijn dat we u hiervoor doelgerichte oefeningen meegeven of dat we u een bepaalde sport aanraden, zoals zwemmen. De oefeningen worden toegepast op uw klachten zodat de klachten wegblijven.

Wilt u graag van uw klachten afkomen? Maak vrijblijvend een afspraak en bel 072 – 572 09 94.

Klachten? Laat mij jou helpen!

Fysiotherapie

Manuele Therapie

Dry Needling

Dry needling
of Triggerpoint therapie

Dry needling is een vorm van fysiotherapie waarbij de aandacht ligt op triggerpoints. Dit zijn kleine punten in de spieren rondom het skelet. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat de knopen in de spieren snel en langdurig ontspannen raken.

Fysiotherapie en zorgverzekering

Zonder tussenkomst van een huisarts kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. De behandelingen van Fysio- en Manuele therapiepraktijk Zuyd worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Hiervoor hoeft u het eigen risico niet te gebruiken. Het aantal te vergoeden behandelingen verschilt per type verzekering. Bij twijfel of vragen over de vergoeding kunt u altijd bellen naar 072 – 572 09 94. Wij helpen u graag verder

Heeft u geen aanvullende verzekering? Dan gelden de volgende tarieven:

* Dry needling en triggerpoint therapie vallen onder fysiotherapie

Wilt u graag een afspraak maken?

© 2024 Fysio- en manuele therapiepraktijk Zuyd  | Power Internet B.V. | RJHosting | Power For Jobs